Verzending & Levering

Duurzame verpakkingen

SoukSisters vindt duurzaamheid niet alleen een belangrijk item, ook handelen we hiernaar richting onze klanten en in onze gesprekken met leveranciers. 

Omdat het immers om de inhoud van de verpakking gaat en niet om de wijze waarin het verzonden wordt, hergebruikt SoukSisters allerlei soorten en maten dozen en verpakkingsmateriaal i.p.v. deze direct weg te gooien. Hiermee kunnen we het milieu enorm ontlasten en daar helpen wij van SoukSisters graag aan mee!

  • Wist je dat, zo’n 80% van de (online) bestellingen wordt verstuurd in kartonnen dozen? De productie van kartonnen dozen heeft veel grondstoffen, water en energie nodig. Natuurlijk worden veel dozen gemaakt van oud papier, maar de productie hiervan kost ook energie.
  • Wist je dat elke ton hergebruikt golfkarton meer dan 20.000 liter water, 2.026 km aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging bespaart?

 

Levering

Naast het hergebruiken van onze dozen kiest SoukSisters er ook voor om de pakketjes 2 keer per week via één aanbieder te versturen die zowel thuis als bij een afhaalpunt aflevert. Verzending is dus binnen 3 tot 5 werkdagen! Op deze manier voorkomen wij onnodige ritjes en fossiele brandstoffen.

 

Verzendkosten

Tarieven NL: 

  • PostNL pakket (0-23kg Max formaat 100x70x58 cm) €5,95 incl. BTW thuisbezorgd
  • Brievenbuspakje (0-2kg Max formaat 38×26,5×3,2 cm ) €3,95 incl. BTW thuisbezorgd 

 

Tarieven België

  • Let op; Naar België zijn brievenbuspakketten NIET mogelijk. 
  • PostNL pakket (0-23kg Max formaat 100x70x58 cm) €9,95 incl. BTW 

 

Vanaf €100,- verzend SoukSisters je pakket gratis binnen Nederland.