Retourneren

Een kenmerk van de Marokkaanse cultuur is de gastvrijheid, wij vinden het dan ook super belangrijk dat jij blij bent met je aankoop! Ben je dat niet, dan willen we graag samen zoeken naar een passende oplossing. 

Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op om naar een passende oplossing te zoeken.

Wil je toch retourneren? Dit kan uiteraard ook! Je kunt direct via je bevestigingsmail op de link naar de retournering klikken.

Retourneren kan uiteraard altijd, retourkosten zijn wel voor eigen rekening mits het een beschadigd artikel betreft. 

Let op! Heb je een beschadigd of verkeerd artikel ontvangen? Stuur dan eerst even een mailtje met een foto naar info@souksisters.nl voordat je deze als retour aanmeldt, zodat wij dit eerst kunnen beoordelen en op een juiste manier kunnen afhandelen.

Hoe retourneer in een pakketje?

Er zijn 2 opties, optie 1 is makkelijker en heeft ook onze voorkeur.

Optie 1: Retourneren via bevestigingsmail

  • In je orderbevestigingsmail zit onderin een link naar de retourpagina. Volg deze stappen en je retour zal aangemeld worden via PostNL. Na aanmelding van je retour zal je een email ontvangen met een barcode welke je bij een PostNL scant voordat je het pakket verzend. Je pakket is op dat moment overgedragen aan PostNL en je krijgt een verzendbewijs waarop jij via je Track and Trace code kan zien wanneer het bij ons binnen komt. 

Let op! Bewaar je verzendbewijs goed, indien er iets mis gaat kun je op deze manier met PostNL contact opnemen. SoukSisters is niet verantwoordelijk voor teruggestuurde pakketjes welke nog niet aantoonbaar bij ons via PostNL aangeleverd zijn. 

 

Optie 2: Retourneren via eigen keuze

  • Vul het retourformulier volledig in en mail dit naar info@souksisters.nl (bij niet volledig ingevulde formulieren kunnen wij de retournering helaas niet in behandeling nemen en uitbetalen).
  • Breng je pakket naar een afleverpunt, zorg dat je het voldoende frankeert en een verzendbewijs ontvangt.

Let op! Bewaar je verzendbewijs goed, indien er iets mis gaat kun je op deze manier met de vervoerder contact opnemen. SoukSisters is niet verantwoordelijk voor teruggestuurde pakketjes welke nog niet aantoonbaar afgeleverd zijn. 

Het is alleen mogelijk om enkel de artikelen te retourneren via de post/vervoerders en niet fysiek terug te brengen naar het retouradres.