Over ons

Welkom bij Souk Sisters en wat leuk dat je meer wilt weten over ons. Een hechte vriendschap, passie voor reizen en interieur. Benieuwd naar meer?

Lees ons verhaal

En zo onstond Souk Sisters…

Hi, wij zijn the souksisters (op links Heleen en rechts Naomi). Wij hebben samen een hechte vriendschap, waarin we een hele hoop passies delen, waaronder die voor reizen, het ontdekken van nieuwe landen en culturen. Ook zijn we allebei gek op interieur en alles wat daarmee te maken heeft. We zitten nooit stil en zijn altijd in voor een nieuw avontuur. Onze jarenlange gekoesterde droom, om samen een onderneming te starten, werd werkelijkheid toen we afgelopen jaar een tripje naar het prachtige Marrakech maakten. We keken letterlijk onze ogen uit, want wauw wat een prachtige stad is dat. Zoveel kleuren, zoveel interior items, alles uniek en handgemaakt, maar toch perfect. Dagenlang struinden we door de souks (winkeltjes) en genoten we van alle geuren, kleuren en vriendelijke mensen. We raakten in gesprek met locals en kregen doorgaans de vraag of we zusjes waren. En zo werd onze lang gekoesterde droom geboren, “the souksisters”.

Lees meer

Een Marokkaanse touch ook in jouw huis?

In onze webshop verkopen we alles wat te maken heeft met interieur. Al onze producten zijn handgemaakt en dus uniek in haar soort. We vinden het belangrijk om alle producten op een duurzame en eerlijke wijze te laten produceren, transporteren en uiteindelijk naar jullie te verzenden. We hopen jullie mee te mogen nemen in onze droom en onze inspiratie met jullie te mogen delen. Mochten jullie op zoek zijn naar iets specifieks neem dan gerust contact met ons op en wellicht kunnen wij jullie hierbij helpen om ook jullie lievelings item te scoren. 

Liefs, The Souk Sisters ♡

Ontdek de webshop