Contact

Wij helpen je graag met het juiste advies voor je inrichting of bij eventuele vragen. Neem even de veelgestelde vragen door voordat je gebruik maakt van het onderstaande contactformulier.

Liefs,
Souk Sisters

Veelgestelde vragen

Algemeen

Dat is helaas niet mogelijk

Ja, de prijzen die in de webshop vermeld staan zijn inclusief BTW.

Je kunt betalen met iDEAL & Bancontact.

Al onze producten zijn handgemaakt en dus uniek in haar soort, dit betekent dat onze producten altijd wat kunnen afwijken van de productfoto. Je zult dit ook terugvinden in de productomschrijving. Houd hier dus ook rekening mee voordat je gaat bestellen.

Verzenden

Direct nadat je bestelling in behandeling is genomen ontvang je van ons een bevestigingsmail met een track and trace code.

SoukSisters vindt duurzaamheid erg belangrijk en kiest er daarom voor om maximaal 2 keer per week pakketten weg te brengen. Je pakket wordt dus altijd binnen 3-5 werkdagen verstuurd en is (afhankelijk van PostNL) daarna op korte termijn bij je binnen. Volg de Track and Trace voor meer informatie rondom de levering.

Als je een bestelling plaatst ontvang je automatisch een orderbevestiging in je mail. Heb je geen mail ontvangen? Dan kan het zijn dat hij in je ongewenste email terecht is gekomen, dus check dit altijd even. Mocht hij daar niet in staan, is er wellicht wat fout gegaan en is het slim om even contact met ons op te nemen, dan kijken we even met je mee.

Zodra we je pakket bij PostNL hebben afgegeven en we een leveringsbewijs hebben gehad, is PostNL verantwoordelijk voor de daadwerkelijke levering. Je kunt makkelijk je pakket volgen via het Track and Trace nummer wat je van ons ontvangt. 

Kom je er aantoonbaar niet uit met PostNL, dan zijn we uiteraard bereid om je te helpen.

Via PostNL krijg je geen briefjes meer in de brievenbus, wel kan je via de app of via de track and trace link in je bevestigingsmail zien waar je pakketje is bezorgd.

Wij zouden dit heel graag voor je willen doen, helaas is dit niet mogelijk aangezien alles geautomatiseerd is en doorgezet wordt naar de vervoerder. Let dus even goed op of alles klopt voor je iets besteld!

Wij doen ons uiterste best om alle producten binnen 3-5 werkdagen te leveren.

Retourneren

Er zijn 2 opties, optie 1 is makkelijker en heeft ook onze voorkeur.

Optie 1: Retourneren via bevestigingsmail

  • In je orderbevestigingsmail zit onderin een link naar de retourpagina. Volg deze stappen en je retour zal aangemeld worden via PostNL. Na aanmelding van je retour zal je een email ontvangen met een barcode welke je bij een PostNL scant voordat je het pakket verzend. Je pakket is op dat moment overgedragen aan PostNL en je krijgt een verzendbewijs waarop jij via je Track and Trace code kan zien wanneer het bij ons binnen komt. 

Let op! Bewaar je verzendbewijs goed, indien er iets mis gaat kun je op deze manier met PostNL contact opnemen. SoukSisters is niet verantwoordelijk voor teruggestuurde pakketjes welke nog niet aantoonbaar bij ons via PostNL aangeleverd zijn. 

 

Optie 2: Retourneren via eigen keuze

  • Vul het retourformulier volledig in en mail dit naar info@souksisters.nl (bij niet volledig ingevulde formulieren kunnen wij de retournering helaas niet in behandeling nemen en uitbetalen).

Breng je pakket naar een afleverpunt, zorg dat je het voldoende frankeert en een verzendbewijs ontvangt. Let op! Bewaar je verzendbewijs goed, indien er iets mis gaat kun je op deze manier met de vervoerder contact opnemen. SoukSisters is niet verantwoordelijk voor teruggestuurde pakketjes welke nog niet aantoonbaar afgeleverd zijn. 

Het is alleen mogelijk om enkel de artikelen te retourneren via de post/vervoerders en niet fysiek terug te brengen naar het retouradres.

Wij begrijpen dat het fijn is om je pakketje even goed te kunnen bekijken, daarom hanteren we een retourtermijn van 14 dagen na ontvangst.

Deze zijn helaas voor eigen rekening, als klein bedrijf kunnen wij deze kosten helaas niet dekken.

Dat kan! Als je voor retournering via de bevestigingsmail gaat (optie 1) vragen we je de extra te retourneren items te vermelden op het retourformulier en deze te versturen naar info@souksisters.nl. Op deze manier kunnen wij je retournering sneller afhandelen.

Ga je voor de optie van het zelf terugsturen (optie 2), dan vragen we je ook duidelijk op het retourformulier aan te geven welke items je wil retourneren, zodat wij je retournering sneller kunnen afhandelen.
.

Wanneer je je pakket via ons retourlabel hebt ingeleverd, kun je via de Track and trace zien wanneer het pakket ook daadwerkelijk bij ons binnengekomen is. Wanneer je zelf verzend, heb je hier zelf zicht op. We verwerken de retourzendingen 2 keer per week, wat betekent dat je binnen 3-5 werkdagen een reactie van ons mag verwachten. Uiterlijk binnen 14 dagen na binnenkomst van je pakket zullen wij overgaan op terugbetalen.

Wij storten het geld op dezelfde manier terug zoals je bij de bestelling hebt afgerekend. 

Let op; indien je bij een beschadiging van je product niet voor de terugzending met ons overlegd hebt én een akkoord op terugzending hebt gekregen, zullen wij het product niet terug betalen.

Contactformulier

Vragen of hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? Neem dan contact op via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.